You are here: Home Events 6. SLOVENSKA KONFERENCA O ZDRAVLJENJU ODVISNOSTI
Kontakt
Za dodatna pojasnila se prosim obrnite na oba naslednja elektronska naslova: seea.net@gmail.com in andrej.kastelic@guest.arnes.si.
Pomembni datumi
Feb 28, 2018
Oddaja povzetka

Mar 05, 2018
Zgodnja registracija

Spoštovani,

Vabimo vas, da se udeležite

6. slovenske konference o zdravljenju odvisnosti
ki bo 28. in 29. marca 2018
v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Z zdaj že tradicionalnimi srečanji, ki jih prirejamo več kot 20 let, prikazujemo naše dosežke in zagate na področju preprečevanja, obravnave, zdravljenja in zmanjševanja škode vseh vrst odvisnosti  ter sledili, pa včasih tudi prehiteli dogajanja v tujini.

Letos se bomo lotili strategij in praks za zmanjšanje smrtnosti med osebami, ki jemljejo psihoaktivne snovi, še posebej opioide  - predpisane ali nabavljene na črnem trgu, kot tudi odvisnosti zaradi uporabe psihotropnih in protibolečinskih zdravil, pregledali bomo različne programe skupnostnega – terenskega dela, v abstinenco usmerjene programe, vključno s terapevtskimi skupnostmi in poiskali poti večje dostopnosti do zdravljenja hepatitisa C. Seveda so dobrodošle vse druge teme s področja obravnave vseh vrst kemičnih in »procesnih« odvisnosti, vključno z možnostmi preprečevanja in zmanjševanja škode, tako v skupnosti kot v zaporih. Še posebej so zopet dobrodošli prispevki s predstavitvami pomoči mladim.

Vabimo vas, da se nam ponovno ali pa tudi prvič pridružite ter tako postanete pomemben udeleženec 6. slovenske konference o zdravljenju odvisnosti, saj je to priložnost, da se tudi srečamo in družimo vsi, ki delamo na tem področju.

Prosimo vas za predstavitev svojega dela, programov obravnave, raziskav,...Pošljite povzetke svojih predavanj oz. posterjev, ki jih bomo objavili v zborniku in na spletnih straneh. Seveda pa so vabljena tudi združenja uporabnikov in skupin za samopomoč ter nevladnih in vladnih izvajalcev programov.

Za dodatna pojasnila se prosim obrnite na oba naslednja elektronska naslova: seea.net@gmail.com in andrej.kastelic@guest.arnes.si.

 

Veselimo se našega ponovnega srečanja.

Prisrčen pozdrav,

Andrej Kastelic, predsednik SEEAnet

Datoteke

Vabilo na konferenco
Obrazec za registracijo
Obrazec za prijavo povzetka