You are here: Home Events 5. Slovenska konferenca o zdravljenju odvisnosti in 7. Slovenski simpozij o okužbi z virusom Hepatitisa C pri osebah, ki uporabljajo droge

Vabimo vas, da se udeležite 5. slovenske konference o zdravljenju odvisnosti in 7. slovenskega simpozija o okužbi z virusom hepatitisa C pri osebah, ki uporabljajo droge, ki bosta potekala 15. do 16. marca 2017 v Cankarjevem domu v Ljubljani.

V zadnjih letih smo prav vsako leto organizirali konference in posvete, na katerih smo predstavili najnovejša dogajanja na področju odvisnosti in se tudi skušali pripraviti na pričakovane spremembe. Pri tem smo bili včasih morda tudi korak prehitri, predvsem pri pripravi programa za nove psihoaktivne snovi, mlade uporabnike konoplje, medicinske uporabe kanabinoidov, obravnavi oseb z odvisnosti pridruženimi motnjami, pomoči ljudem z osebnostnimi motnjami, odvisnosti od interneta, družabnih omrežij…

Ob tem smo vsako drugo leto skupaj s specialisti za zdravljenje hepatitisa C pripravili tudi simpozij o zdravljenju te bolezni med osebami, ki uživajo droge.

Tudi letos se nam bodo pridružili nekateri najbolj znani tuji strokovnjaki, ko se bomo lotili ponovno nekaterih vidikov »nekemičnih/procesnih« odvisnosti, ponovno obravnave oseb, ki jemljejo nove psihoaktivne snovi in droge, ki naj bi povečevale našo učinkovitost/storilnost, iger na srečo in zasvojenosti z igricami ter predstavili svoje dosežke in načrte na področju obravnave preprečevanja vseh vrst odvisnosti.

Vabimo vas, da se nam ponovno pridružite ter tako postanete pomemben udeleženec 5. Slovenske konference o zdravljenju odvisnosti in 7. slovenskega simpozija o okužbi z virusom hepatitisa C pri osebah, ki uporabljajo droge.

Prosimo vas za predstavitev svojega dela, programov obravnave, raziskav,...Pošljite povzetke svojih predavanj oz. posterjev, ki jih bomo objavili v zborniku in na spletnih straneh. Seveda pa so vabljena tudi združenja uporabnikov in skupin za samopomoč ter nevladnih in vladnih izvajalcev programov.

5. slovenska konferenca o zdravljenju odvisnosti in 7. slovenski simpozij o okužbi z virusom hepatitisa C pri osebah, ki uporabljajo droge sta priložnosti, da se srečamo in družimo vsi, ki delamo na tem področju.

Za dodatna pojasnila se prosim obrnite na oba naslednja elektronska naslova: seea.net@gmail.com in andrej.kastelic@guest.arnes.si, za 7. slovenski simpozij o okužbi z virusom hepatitisa C pri osebah, ki uporabljajo droge pa tudi na simona.rojs@kclj.si.

Veselimo se našega ponovnega srečanja.

Prisrčen pozdrav,

Andrej Kastelic, predsednik SEEA net  in

Mojca Matičič, za 7. slovenski simpozij o okužbi z virusom hepatitisa C pri osebah, ki uporabljajo droge

Povezave

RegistracijaPrijava povzetkaProgram